Volkswagen Caddy Kombi 4Motion - Test Promotor.ro

Stai în Cucuieţii din Deal, ai nevoie de transmisie integrală, motor diesel şi trebuie să transporţi familia împreună cu multe bagaje voluminoase? Noul Volkswagen Caddy Kombi 1,9 TDI 4Motion este pentru tine, atunci.

Volkswagen Caddy Kombi 4Motion - Test Promotor.ro Volkswagen Caddy Kombi 4Motion - Test Promotor.ro

VEZI TOATE FAMILISTELE DIN TESTUL PROMOTOR.RO

Fara usa culisantaVolkswagen Caddy a fost, este şi va fi un vehicul comercial şi este destul de important să pornim cu acest gând încă de la primul contact cu maşina. Cu un design simplu, construit parcă din interior spre exterior, cu o prioritate maximă acordată capacităţii de încărcare, Volkswagen Caddy Kombi 4x4 se distinge de restul gamei printr-o gardă la sol puţin mai mare, care nu-ţi atrage imediat atenţia.

Mai degrabă observi că pe partea şoferului nu există uşă culisantă, dar poate fi comandată opţional. Pentru că vorbim de o utilitară, liniile plăcute şi designul atrăgător sunt undeva pe ultimele locuri în ceea ce priveşte criteriile de realizarea a unei maşinii, fiind de obicei subordonate utilităţii.

Puntea spate la vedereŞi, dacă la toate acestea mai adăugăm şi o răceală tipică germană, regăsim o formă simplă, un coeficient aerodinamic apropiat de al unei cărămizi şi... o mare de "verde".

Transmisia integrală este dată de gol de o scurtă privire în spate, acolo unde se poate observa, pe lângă indicativul 4Motion, şi puntea spate motoare, scoasă la vedere de un spoiler spate foarte mic, ce asigură teoretic un unghi bun de atac la mersul cu spatele.

În interior surprizele sunt puţine

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.