Volkswagen Passat CC 1.8 TFSi

Această superbă limuzină Volkswagen se îndreaptă către un Mall din apropiere de tine.

Volkswagen Passat CC 1.8 TFSi Volkswagen Passat CC 1.8 TFSi

Din câte îmi aduc aminte, în urmă cu zece ani, foarte puţine persoane erau familiarizate cu cele mai “la modă” maşini europene. De fapt, mulţi le ştiau doar de la televizor sau din surpriza gumei de mestecat.

În prezent, aproape oricine îţi poate arăta cu degetul un Porsche Cayenne, un Mercedes S-Klasse, un Audi A4 sau un Volkswagen Passat (versiunea actuală) – printre multe, muuulte altele. Ei bine, în ciuda segmentelor diferite, toate aceste modele au câte ceva în comun. Este ceva foarte puternic, ceva irezistibil pentru publicul din România. Este vorba despre imaginea automobilului nemţesc, despre performanţă, eleganţă şi calitate.

În aceste fotografii aveţi o maşină despre care aş putea scrie un roman întreg. Mă rog, aş putea, dar n-am s-o fac. Va trebui să aşteptaţi următorul număr al revistei ProMotor pentru a afla totul despre superbul Volkswagen Passat CC.

În schimb, pot spune că modelul va începe să apară tot mai des prin parcările mall-urilor, cinematografelor, teraselor sau stadioanelor noastre. Este pur şi simplu prea frumos pentru a fi ignorat. Pe deasupra, întruchipează perfect calităţile automobilului nemţesc menţionate mai sus şi este gata să facă pentru Volkswagen ceea ce a făcut CLS-ul pentru Mercedes-Benz. Adică să deschidă ochii multor persoane care trăiesc cu impresia că o maşină germană este doar un obiect rece şi pragmatic.

Personal, m-a impresionat mai mult decât m-aş fi aşteptat şi sunt în continuare îndrăgostit de felul în care arată. Genial.

Restul de info, bineînţeles, în numărul din august al revistei noastre.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.