Noul Ford Fiesta: test cu Ford Fiesta pe benzină şi diesel

Ford Fiesta este, până acum, cea mai importantă lansare a anului în România. Prin urmare, am hotărât să disecăm acest model. Test cu cele mai importante motorizări: pe benzină, 1,4 litri şi 95 CP, respectiv diesel, 1,6 TDCi de 90 CP.

Noul Ford Fiesta: test cu Ford Fiesta pe benzină şi diesel Noul Ford Fiesta: test cu Ford Fiesta pe benzină şi diesel

În această săptămână, vom întoarce pe toate părţile noul Ford Fiesta, în cinci episoade. Am testat două versiuni: Ford Fiesta 1.6 TDCI Ghia şi Ford Fiesta 1.4 Titanium. Vă vom prezenta în fiecare zi detaliile care caracterizează noua revelaţie a clasei mici şi posibilul colac de salvare pentru gigantul Ford, pe plan mondial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.