Fiat 500 1.4 16V 100CP - test rapid

Reîntâlnirea cu Fiat 500 este oricând o plăcere. Maşinuţa asta are darul de a te subjuga oricând, indiferent că o vezi pe şosea sau într-un pictorial. Totuşi, culoarea poate fi un subiect delicat...

Fiat 500 1.4 16V 100CP - test rapid Fiat 500 1.4 16V 100CP - test rapid

Fiat 500, masina de modaMaria fost foarte atrasă de Fiat 500, atunci când a pozatpentru pictorialul promotor.ro. Numaică, aşa cum recunoaşte şi ea, principalul lucru care a subjugat-ola maşina respectivă a fost culoarea roşie. Un roşu care făceamicul Fiat 500 să arate cu adevărat exploziv.

Modelul pe care l-am luat la o scurtă plimbare, însă, nu era lafel. Adică nu era roşu. Deloc. Nici o urmă de roşu - mă rog, astadacă facem abstracţie de stopuri. Caroseria maşinii eravopsită într-un verde cam şters, care se potrivea de minune cuvremea mohorâtă, de început de iarnă. Însă nu cusentimentul de voioşie pe care îl încerc de fiecare dată când măgândesc la Fiat 500. Maşină pecare o asociez doar în culori foarte vii.

Mă rog, să trecem peste acest aspect subiectiv, al culoriiexterioare. Una peste alta, am putea spune că verdele ăstaîi dă o notă retro destul de interesantă unei maşini care, oricum,arată aproape retro. Şi care arată mult mai potrivită cu otânără amatoare de shopping la volan, o metro-sexuală în ton cumoda.

Eu mă rezum la a remarca faptul că Fiat 500 rămâne o maşină de oraş, mai mult drăguţă decâtlife-style - la remarca asta voi reveni când voi vorbi desprebuget.

Deocamdată, însă,haideţi să dăm o scurtă raită îninterior.

Citeşte mai departe în pagina următoare »