Test cu noul Peugeot 308 facelift în România

Autor: Dan Vache 02 sept. 2011 Test drive

În urma faceliftului, interiorul noului Peugeot 308 a rămas neschimbat, fiind crescută doar calitatea materialelor. Acesta se prezintă cu o planşă de bord elegantă, aerisită şi ergonomică care este învelită într-un plastic moale şi cu o textură plăcută la atingere.

Butoanele pentru comenzile sistemului de climatizare, plasate pe consola centrală sunt mari şi uşor de accesat. În schimb, butoanele pentru acţionarea sistemului audio sunt mici şi necesită mai mult timp pentru acomodare.

Scaunele au rămas la fel de confortabile, cu un sprijin lateral bun, iar în ce priveşte spaţiul la picioare şi la cap, cei cu o înălţime medie nu întâmpină absolut nici o problemă.

Noul Peugeot 308 nu duce lipsă nici de spaţii de depozitare. Cele mai practice fiind cele de pe consola centrală, unde poţi „arunca” rapid obiecte care te pot incomoda în buzunar, ca telefonul mobil sau cheile de la casă. Însă pot fi utilizate şi locaşurile de pe tunelul median, de pe feţele interioare ale uşilor sau cele din cotiera banchetei spate.

Portbagajul lui 308 oferă un spaţiu util de 348 litri, suficient pentru a „înghiţi” bagajele unei familii de 4 persoane, iar forma regulată a acestuia îl face foarte util. Rabatarea banchetei pune la dispoziţie o suprafaţă de încărcare de 1.398 litri.

Pagini: 1 2 3

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide