Test cu noul Peugeot 308 facelift în România

Autor: Dan Vache acum 9 ani Test drive

Preţul de bază pentru noul Peugeot 308 facelift cu motorizarea 1.6 HDI de 92 CP şi cutie manuală în 5 trepte este de 14.710 euro cu TVA. Însă, modelul de test, având cu 20 CP în plus şi dotat cu sistemul start/stop şi cutie manuală cu 6 trepte, are un preţ de listă de 17.588 euro cu TVA. O sumă decentă la care diferenţa de preţ constă în nivelul de echipare mediu (Active), adică absolut tot ce este necesar pentru un confort decent: aer condiţionat pe două zone, geamuri electrice faţă şi spate, jante aliaj pe 16 inch, faruri automate, volan şi schimbător îmbrăcate în piele, oglinzi exterioare reglabile electric şi încălzite, proiectoare ceaţă, conectivitate Bluetooth + USB şi lumini de zi prevăzute cu LED-uri.

Pentru a configura un model ca cel din test, nu trebuie decât să mai alegeţi de pe lista de opţionale, jantele Melbourne pe 17 inch (242 euro), plafonul panoramic (645 euro) şi vopseaua metalizată Rouge Babylone (516 euro).

Ca o concluzie, noul Peugeot 308 facelift a făcut un pas înainte în ce priveşte aspectul exterior, având intenţia să atragă atenţia publicului tânăr. Spaţiul interior este mai mult decât suficient pentru o maşină din clasa compactă iar consumul redus de combustibil şi nivelul bogat de dotări îl face pe noul 308 să fie una dintre cele mai interesante oferte de pe piaţă.

Pagini: 1 2 3Comentarii
Inchide