Test cu versiunea de top Suzuki Kizashi 2.4 CVT 4x4 Sport

Despre Suzuki Kizashi pot afirma că este un sedan reuşit. Însă, pentru europeni, este o maşină cu multe contradicţii. Am testat un pachet surprinzător din multe puncte de vedere. Şi nu am o concluzie clară.

Test cu versiunea de top Suzuki Kizashi 2.4 CVT 4x4 Sport Test cu versiunea de top Suzuki Kizashi 2.4 CVT 4x4 Sport

CITEŞTE IMPRESIILE PROMOTOR LA VOLANUL LUISUZUKI KIZASHI

Denumirea Kizashi şi-a făcut intrarea în lumea auto înstil mare, printr-o serie de concepte care au cam ruptgura târgului. Pardon, a saloanelor auto.

Primul concept Suzuki Kizashi (in dreapta) a aparut in 2007, fiind o berlina hatcback inedita

Primul Suzuki Kizashi Concepta fost o berlină-hatchback de mari dimensiuni şicu un design cel puţin interesant. Conceptul a debutat la Salonul Auto Frankfut 2007 şi s-a potrivitfoarte bine cu traducerea din japoneză a denumirii Kizashi: "anunţăceva grandios".

In 2007, la Salonul Auto Tokyo, a fost prezentat al doilea concept Suzuki Kizashi, un crossover

A urmat, la Salonul Auto Tokyo 2007, aldoilea concept cu această denumire. De această dată, Kizashi 2 a abordat tema crossover, într-un modtotal diferit de maşinile de serie Suzuki de teren.

Al treilea concept, din 2008, a fost un bun preview pentru modelul de serie Suzuki Kizashi

Punctul culminant l-a reprezentat al treilea concept SuzukiKizashi, inaugurat la Salonul Auto New York în2008. Un sedan de categorie medie, cu un aspect foarteagresiv şi făcut să le placă, în primul rând, americanilor.

Acest al treilea concept a dat naştere, de altfel,modelului de serie, Suzuki Kizashi fiind lansat oficial în vara lui2009 în USA. Versiunea europeană a debutat pe BătrânulContinent cu ocazia Salonului Auto Geneva 2010, iar, pe final dean, am avut ocazia să o conducem.

Iată în următoarele pagini impresiile ProMotor în urmatest-drive-ului cu versiunea de top, Suzuki Kizashi 2.4 CVT 4WDSport.

Suzuki Kizashhi. In test, versiunea de top, Kizashi 2.4 CVT 4WD Sport

Citeşte mai departe în pagina următoare »