Am condus în premieră noul Citroen C4

Citroen şi-a lansat modelul cu care vrea să atace segmentul automobilelor compacte. Noul C4 vrea să convingă că Citroen s-a schimbat şi poate lupta de la egal la egal cu constructorii germani.

Am condus în premieră noul Citroen C4 Am condus în premieră noul Citroen C4

Citroen are ambiţii mari. A trecut printr-o profundă schimbare de imagine şi acum se adresează persoanelor tinere şi dinamice. A lansat modele atrăgătoare ca noul C5 şi DS3. Şi procesul continuă.

Un pas important în această strategie este lansarea noul Citroen C4. Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Paris din această toamnă, noul C4 esta arma Citroen pentru cel mai disputat segment auto din Europa: cel al berlinelor compacte. Un segment dominat de maşini ca Volkswagen Golf, Ford Focus, Opel Astra şi Renault Megane.

Pentru primul contact cu noul model, Citroen a chemat jurnaliştii auto în Danemarca şi Suedia. Aici am putut testa pentru prima dată noul C4 pe un traseu ce ne-a dus de la Copenhaga în Suedia traversând incredibilul pod Oresund ce leagă cele două ţări. Este cel mai lung pod din Europa şi uneşte Copenhaga de oraşul Malmo din Suedia. Preţul pentru o traversare este însă pe măsură: 39 euro pentru un automobil.

După ce ne-am revenit din admiraţia infrastructurilor auto şi feroviare din Scandinavia am revenit la subiectul nostru: noul Citroen C4.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.