Chevrolet Cruze 2.0D aut. - test in RO

Vârful de gamă al modelului Cruze comercializat în România este un diesel de doi litri, 150 CP cu o echipare extrem de copmpletă care include o cutie automată cu şase rapoarte. Poţi să îţi doreşti ceva mai mult?

Chevrolet Cruze 2.0D aut. - test in RO Chevrolet Cruze 2.0D aut. - test in RO

Cruze este un model interesant pentru Europa şi pentru România în special. Chiar dacă noul Spark va deveni un bestseller, dacă românii care circulă mai mult prin oraşe vor renunţa la ideea de Logan, Cruze este oferta Chevrolet ideală pentru o familie.

Versiunea testată aici este cea mai scumpă, deoarece vorbim despre un Cruze de peste 21.000 de euro, cu motor diesel de 2.0 litri şi echipare full-options. Mai precis, maşina aceasta costă 21.487 euro cu TVA inclus.

Ca motorizare, vorbim despre acelaşi propulsor diesel de 150 CP oferit şi pe Captiva sau noile Astra şi Insignia. Corect este să poziţionezi Cruze ca pe un concurent direct pentru Fluence şi Octavia, undeva între Astra şi Insignia ca dimensiuni.

În mod normal, pentru un Cruze cu motor pe benzină de 1.6 litri şi echipare medie, plăteşti aproximativ 15.000 de euro, dar preţul scade cu aproximativ 1.500 euro datorită reducerilor, iar cu programul Rabla se duce aproape de 10.000 de euro. Valoare foarte bună şi corectă pentru Cruze.

Sincer, a cheltui peste 20.000 de euro pe un Cruze poate să fie o nebunie. O Astra este mai frumoasă, mai echipată şi mult mai bine finisată la interior. Materialele sunt de asemenea de pe altă planetă în Astra. Să nu mai vorbesc despre Golf VI, care, la 21.500 de euro, pare maşină de lux la interior pe lângă Cruze.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.