Chevrolet Spark 1.0, versiunea de bază

În a doua zi de test drive, am avut ocazia să fiu la volanul versiunii de bază a lui Chevrolet Spark, dotată cu un motor de 1,0 litri şi 68 CP. O maşinuţă care nu dezamăgeşte deloc în traficul urban.

Chevrolet Spark 1.0, versiunea de bază Chevrolet Spark 1.0, versiunea de bază

După primul test drive cu noul Chevrolet Spark, în versiunea cu motorul de top de 1,2 litri şi 83 CP, nu mă aşteptam ca motorul de bază, de 1,0 litri să facă o figură aşa de bună. Este adevărat, doar în mediul urban se dovedeşte o alegere cu adevărat potrivită, însă aici chiar se potriveşte ca o mănuşă.

Performanţele sunt bune dacă vorbim de demarajele uzuale de până în 80 km/h, maşina mişcându-se destul de vivace - doar timoneria cutiei de viteze îi va agasa puţin pe cei mai sportivi. Limitele se fac simţite clar în cazul rampelor sau dacă se încarcă maşina la capacitatea maximă, dar, în general, motoraşul de 1,0 litri chiar nu poate fi criticat.

Nivelul de echipare inferior renunţă la lookul multicolor, rămânând doar o ambianţă cu plastice negre şi gri, dar de bună calitate. Rămân şi spaţiile de depozitare numeroase sau indicatoarele de bord în stil moto.

Per total, dacă acest motor va beneficia de o echipare medie şi va costa în jur de 7.500 euro, consider noul Chevrolet Spark o afacere foarte bună. În principal pentru tineri.

Un test mai detaliat despre ambele versiuni de motorizare, în curând. Rămâneţi pe promotor.ro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.