Premiera  Citroen Berlingo - lansare internaţională

Promotor va participa în data de 22 mai, la Paris, la lansarea internaţională pentru presă a noului Citroen Berlingo, rivalul lui Renault Kangoo şi al lui Ford Tourneo Connect.

Citroen Berlingo - lansare internaţională Citroen Berlingo - lansare internaţională
Rămâneţi pe promotor.ro pentru a afla primele impresii despre micul cărăuş francez, Citroen Berlingo. Lansat în 1996, Citroen Berlingo a câştigat tot mai mult teren în piaţă, astel că din 2003 Citroen este lider european în clasa vehiculelor utilitare de mici dimensiuni, cu o cotă de piaţă de 26%. Citroen Berlingo a însumat la sfârţitul anului 2007 peste un milion de uniţăţi vândute în întreaga lume.

Promotor se va afla la Paris pentru a vă aduce primele impresii, la cald, despre noua generaţe Citroen Berlingo, în zilele următoare urmând a prezenta toate informaţiile despre noul model.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.