Citroen C4 Sedan vine în completarea gamei C4 (berlina în 3/5 uşi şi coupe) păstrând atuurile gamei. Promotor.ro a testat în premieră preţ de două zile noua variantă de caroserie a modelului C4 pe un traseu variat Bucureşti - Petroşani.

Citroen C4 Sedan Citroen C4 Sedan
Citroen C4 SedanTestul a avut loc cu ocazia lansării naţionale a lui C4 Sedan, traseul ales de organizatori, Citroen România, a avut ca punct de plecare Bucureşti cu destinaţia Petroşani. Itinerariul ne-a oferit posibilitatea de a pune maşina la lucru pe diverse forme de relief, de la autostradă până la drun foarte virajat.

La o primă vedere, Citroen C4 Sedan se distinge prin dimensiunile foarte generoase ale caroseriei, ceea ce se traduce într-un spaţiu mai mult decât suficient pentru toţi pasagerii. Într-un singur cuvânt confort. Din punct de vedere al designului C4 Sedan se încadrează perfect în imaginea de marcă, partea frontală păstrând "elementele de identificare" Citroen. Logo-ul Citroën poziţionat central se continuă cu bare cromate, care ating farurile în formă de bumerang.

Citroen C4 Sedan Văzut din lateral, conturul vehiculului sugerează spaţiu interior confortabil şi robusteţe, aceste calităţi fiind date de forma şi dimensiunea parbrizului împreună cu geamurile laterale alungite. Partea din spate se distinge prin consola impozantă care îi conferă un aspect sigur şi stabil, dar şi prin stopurile în formă de bumerang în ton cu designul farurilor. O dungă cromată care uneşte stopurile subliniază capacitatea mare a portbagajului, acesta având un volum mai mult decât generos, 513 litri.

Citroen C4 Sedan Datorită celor patru dimensiunilor (lungime de 4,77 m, lăţime de 1,77 m şi înălţime de 1,51 m, dar şi a ampatamentului de 2,71 m), pasagerii lui C4 Sedan beneficiază de un spaţiu interior foarte mare, facilintându-se astfel confortul mai ales în cazul călătoriilor lungi. În completarea nivelului de confort vine, deja renumitul, volan cu butuc fix, pe care sunt amplasate principalele comenzi ale maşinii: butoanele de volum ale sistemului audio, comenzile computerului de bord şi cele a cruize controlului, sistem standard pentru toate nivelele de echipare.

Specific modelelor Citroen este displayul central de dimensiuni generoase pe care sunt afişate principalele informaţii precum viteza de rulare, nivelul carburantului din rezervor, temperatura motorului. În ton cu gama C4, turometrul digital este amplasat în partea superioară a butucului fix al volanului.

În funcţie de nivelul de echipare maşina poate să fie dotată cu aer conţionat bi - zonal sau cu aer condiţionat manual, iar pasagerii din spate au posibilitatea reglării debitului de aer prin intermediul gurilor de ventilaţie destinate acestora.

În completarea suspensiei, structura scaunelor filtrează vibraţiile datorate suprafeţelor denivelate. În funcţie de nivelul de echipare, scaunul şoferului poate beneficia de funcţii suplimentare, precum reglarea electrică a poziţiei scaunului şi reglarea suportului lombar.


Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.