Citroen C4 Sedan

Autor: Andrei Nan acum 12 ani Test in premiera

Citroen C4 SedanTestul a avut loc cu ocazia lansării naţionale a lui C4 Sedan, traseul ales de organizatori, Citroen România, a avut ca punct de plecare Bucureşti cu destinaţia Petroşani. Itinerariul ne-a oferit posibilitatea de a pune maşina la lucru pe diverse forme de relief, de la autostradă până la drun foarte virajat.

La o primă vedere, Citroen C4 Sedan se distinge prin dimensiunile foarte generoase ale caroseriei, ceea ce se traduce într-un spaţiu mai mult decât suficient pentru toţi pasagerii. Într-un singur cuvânt confort. Din punct de vedere al designului C4 Sedan se încadrează perfect în imaginea de marcă, partea frontală păstrând "elementele de identificare" Citroen. Logo-ul Citroën poziţionat central se continuă cu bare cromate, care ating farurile în formă de bumerang.

Citroen C4 Sedan Văzut din lateral, conturul vehiculului sugerează spaţiu interior confortabil şi robusteţe, aceste calităţi fiind date de forma şi dimensiunea parbrizului împreună cu geamurile laterale alungite. Partea din spate se distinge prin consola impozantă care îi conferă un aspect sigur şi stabil, dar şi prin stopurile în formă de bumerang în ton cu designul farurilor. O dungă cromată care uneşte stopurile subliniază capacitatea mare a portbagajului, acesta având un volum mai mult decât generos, 513 litri.

Citroen C4 Sedan Datorită celor patru dimensiunilor (lungime de 4,77 m, lăţime de 1,77 m şi înălţime de 1,51 m, dar şi a ampatamentului de 2,71 m), pasagerii lui C4 Sedan beneficiază de un spaţiu interior foarte mare, facilintându-se astfel confortul mai ales în cazul călătoriilor lungi. În completarea nivelului de confort vine, deja renumitul, volan cu butuc fix, pe care sunt amplasate principalele comenzi ale maşinii: butoanele de volum ale sistemului audio, comenzile computerului de bord şi cele a cruize controlului, sistem standard pentru toate nivelele de echipare.

Specific modelelor Citroen este displayul central de dimensiuni generoase pe care sunt afişate principalele informaţii precum viteza de rulare, nivelul carburantului din rezervor, temperatura motorului. În ton cu gama C4, turometrul digital este amplasat în partea superioară a butucului fix al volanului.

În funcţie de nivelul de echipare maşina poate să fie dotată cu aer conţionat bi – zonal sau cu aer condiţionat manual, iar pasagerii din spate au posibilitatea reglării debitului de aer prin intermediul gurilor de ventilaţie destinate acestora.

În completarea suspensiei, structura scaunelor filtrează vibraţiile datorate suprafeţelor denivelate. În funcţie de nivelul de echipare, scaunul şoferului poate beneficia de funcţii suplimentare, precum reglarea electrică a poziţiei scaunului şi reglarea suportului lombar.

Pagini: 1 2 3

Citește și...


Comentarii
ŞOC TOTAL | Melania Trump, goală şi fără inhibiţii la Casa Albă. Fotografie incredibilă
ŞOC TOTAL | Melania Trump, goală şi fără inhibiţii la Casa Albă. Fotografie incredibilă "scăpată" pe internet
GALERIE FOTO! Larisa Iordache, transformare spectaculoasă! Cum arată frumoasa gimnastă a României, la 23 de ani, în costum de baie şi cu ce vrea să se ocupe după retragere!
GALERIE FOTO! Larisa Iordache, transformare spectaculoasă! Cum arată frumoasa gimnastă a României, la 23 de ani, în ...
TOP 30 - Vedetele noastre cu
TOP 30 - Vedetele noastre cu "rușinea" pe afară. Unele nici măcar nu au lenjerie intimă
Momentele şocante în care o cerşetoare este împuşcată mortal după ce îi ceruse câţiva bănuţi unui bărbat - VIDEO
Momentele şocante în care o cerşetoare este împuşcată mortal după ce îi ceruse câţiva bănuţi unui bărbat - VIDEO
Vestea care ZGUDUIE ROMÂNIA! A MURIT după 20 de ore de audieri la DIICOT! Dumnezeu să îl odihnească!
Vestea care ZGUDUIE ROMÂNIA! A MURIT după 20 de ore de audieri la DIICOT! Dumnezeu să îl odihnească!
FOTO. Cum arată primul hibrid între maimuţă şi porc, creat de oamenii de ştiinţă chinezi
FOTO. Cum arată primul hibrid între maimuţă şi porc, creat de oamenii de ştiinţă chinezi
Scene șocante în București! Ce a făcut șoferul unui BMW după ce l-a urmărit Poliția
Scene șocante în București! Ce a făcut șoferul unui BMW după ce l-a urmărit Poliția
''Păpuşa'' care revoluţionează industria sexului. E CAPABILĂ DE ORICE - video
''Păpuşa'' care revoluţionează industria sexului. E CAPABILĂ DE ORICE - video
ATUNCI ŞI ACUM | Cât de mult s-a transformat fetiţa care a ridicat România în picioare. O mai recunoşti? Cum arăta acum 20 de ani
ATUNCI ŞI ACUM | Cât de mult s-a transformat fetiţa care a ridicat România în picioare. O mai recunoşti? Cum arăta ...
Cât te costă să ajungi propriul tău patron. Cu mult mai puţini bani decât te-ai fi aşteptat, îţi poţi deschide propria ta...
Cât te costă să ajungi propriul tău patron. Cu mult mai puţini bani decât te-ai fi aşteptat, îţi poţi deschide ...
De sezon! Cum deszăpezeşti maşina în câteva secunde, fără să te uzi sau murdăreşti. Soluţia INCREDIBILĂ a acestui şofer s-a viralizat [VIDEO]
De sezon! Cum deszăpezeşti maşina în câteva secunde, fără să te uzi sau murdăreşti. Soluţia INCREDIBILĂ a acestui ...
Vrea să devină din nou mămică la 50 de ani! Are o carieră frumoasă, patru copii și un iubit grijuliu, dar ceva încă îi lipsește!
Vrea să devină din nou mămică la 50 de ani! Are o carieră frumoasă, patru copii și un iubit grijuliu, dar ceva încă ...
Să dă sentinţa în procesul „Colectiv”. Cine sunt vinovaţii?
Să dă sentinţa în procesul „Colectiv”. Cine sunt vinovaţii?
Inchide