L-am condus! DS5 este De Senzaţie!

Autor: Berti Panaiot acum 11 ani Test in premiera

Exceptând modelul Hybrid4 şi pe cel 1.6 THP 200 CP, modelul DS5 oferă încă trei variante de motorizare. Motorul 1.6 THP poate fi comandat şi în configuraţie de 155 CP alături de o cutie automată, acest model având nevoie de 9.7 secunde pentru a atinge 100 km/h şi este capabil de o viteză maximă de 202 km/h.

Cei preocupaţi de consum pot opta pentru unul dintre cele două motoare diesel: 1.6 e-HDi 110 disponibil cu o cutie de viteze manuala cu 6 rapoarte, sau 2.0 HDi 160 disponibil atat cu cutie de viteze manuala, cât şi cu cutie de viteze manuală.

Preţurile pentru România n-au fost încă comunicate, dar ne aşteptăm ca varianta de plecare să coste aproximativ 24.000 euro, iar cea mai scumpă ar putea să ajungă până la 35.000 de euro. Chiar dacă pare mult, aceste valori nu sunt deloc mari, având în vedere segmentul executiv în care joacă această maşină. Citroen DS5 are un design exterior suficient de nou şi atrăgător încât să oprească lumea pe stradă, un interior incredibil de interesant şi motorizări pentru toate gusturile. Va reuşi oare să facă ceea ce n-au reuşit Citroen C6, Renault Avantime sau Velsatis? După testul de la Nisa, eu sunt convins ca da.

Pagini: 1 2 3 4

Citește și...Comentarii
Inchide