Mitsubishi Lancer

Întrebare: De cîte Lancer-e ai nevoie pentru a reduce la tăcere un posesor de Civic Sedan sau Mazda3? Răspuns: De unul singur.

Mitsubishi Lancer Mitsubishi Lancer

De cînd mă ştiu, nu pot spune cu mîna pe inimă că aş fi o persoană răbdătoare. Fie că este vorba de ceva banal, precum o masă de prînz, ori de ceva ce nu vei uita niciodată, ca primul sărut sau prima oară cînd pui piciorul într-o ţară exotică, pot spune la fel de sincer că răbdarea nu este neapărat şi întotdeauna virtutea celor mai înţelepţi dintre noi.

Pentru mine, faptul că mă aflam în Sardinia, iar afară era soare şi mai bine de 19 grade Celsius, a ajuns pe un plan secundar încă din momentul în care am dat ochii cu noul Mitsubishi Lancer Sports Sedan. Am luat-o aproape imediat, cu pas grăbit, spre “ghişeul” unde se înmînau cheile pentru cele mai bine de 20 de exemplare de test şi am cerut pe un ton ferm, dar şi puţin jucăuş, acces la unul dintre turbodiesel-urile cu transmisie manuală. Zis şi făcut, de îndată ce am primit cheile, am început să caut cu poftă maşina prin parcare, apăsînd cu nerăbdare pe butonul de deschidere centralizată.

Undeva, în stînga mea, un superb exemplar roşu, cu un bodykit sport şi jante de 18”, mi-a făcut cu ochiul, “clipind” deloc timid din semnalizatoare – a fost aproape erotic. N-am avut nevoie de o altă invitaţie, aşa că m-am instalat imediat în spatele volanului, gata-gata să-mi reglez oglinzile şi poziţia scaunului pentru a o lua din loc. Nici măcar nu mi-am dat seama că îmi lăsasem bagajul şi haina afară, lîngă maşină.

Pînă să realizez ce se întîmplă, un individ de la Mitsubishi mi-a atras atenţia că nu sînt prima persoană care vrea să plece la drum imediat ce s-a urcat în noul şi superbul Lancer. Apoi mi-a zîmbit cu mîndrie. M-am uitat puţin urît la el, deoarece m-a făcut să-mi dau seama că, pentru cîteva clipe, îmi pierdusem uzul raţiunii şi mă lăsasem condus de instincte. Apoi m-am întrebat de ce are oare un zîmbet aşa de încrezător? Cît de bună putea să fie maşina odată ce treceai peste şocul iniţial al aspectului exterior? Îm momentul acela, nu ştiam la ce să mă aştept.

După ce mi-am revenit, primul lucru care m-a surprins a fost faptul că nu mi-a luat foarte mult pentru a mă simţi ca acasă la bordul noului Lancer. Apoi am luat-o din loc (cu tot cu bagaj, de data aceasta) şi, în nici 30 de secunde, m-am trezit afară din parcarea aeroportului, trecut de o mică intersecţie şi direct la intrarea pe autostradă.

Nici acum nu ştiu cîte rotaţii pe minut a văzut maşina în acele prime 30 de secunde, probabil că au fost la fel de multe ca la testarea motorului în fabrică. Pot să mă jur că nu asta a fost intenţia mea şi nici nu mai făcusem aşa ceva vreodată cu o maşină pe care abia o “întîlnisem”, dar acum, cînd am mintea limpede, pot spune că a fost un “first date” cu dragoste la prima vedere.Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.