Premiera  Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D TC-SST

Mitsubishi Outlander abordează acum look-ul cu grila "jet fighter" pentru a se integra mai bine în linia familiei de modele. În plus avem o gamă de motorizări şi transmisii actualizate.

Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D TC-SST Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D TC-SST

Look mai agresiv ca niciodataMitsubishi Outlander a primit un facelift substanţia la jumătatea vieţii. Designerii japonezi au optat pentru grila tip "jet fighter" care a devenit imaginea de marcă Mitsubishi. Acest calandru s-a extins în aproape toată gama de modelei. Lancer a inaugurat această imagine de marcă inspirându-se din lumea aviaţiei. Ulterior a fost adoptată de Colt şi acum şi de Outlander. Urmeză cross-over-ul compact ASX care se va integra perfect în gamă abordând aceeaşi grilă frontală.

Universalizarea părţii frontale în aproape toată gama de modele are avantajul că face marca mai uşor de recunoscut şi îi dă o imagine puternică dar are şi dezavantajul că toate modelele par la fel privite din faţă. Şi din păcate îşi pierd din personalitate.

Dar să revenim la modelul Outlander. Actuala generaţie a fost lansată în 2005. Este a doua generaţie a modelului Outlander şi deja a început să îmbătrânească. Aşa că era vremea pentru un facelift.

Modelul pe care l-am primit pentru testare este un 2.2 Di-D Instyle TC-SST. Motorul nu este nou, este acelaşi turbodiesel excelent de origine PSA. Dezvoltă 156 CP şi 380 Nm. Este puternic şi elastic şi mult mai bun decât propulsorul de doi litri şi 140 CP de origine Volkswagen. Noutatea este asocierea acestui propulsor cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj botezată TC-SST. Acest tip de cutie era până nu de mult disponibilă doar pe modelele sportive ca Lancer Evolution şi Lancer Ralliart. Şi pentru că Outlander avea nevoie de o cutie automată în asociere cu motorul diesel, cei de la Mitsubishi oferă acum cutie automată cu dublu ambreiaj pentru versiunea 2.2 Di-D.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.