SsangYong Korando - am testat testosteronul

A fost odată SsangYong, dar uite că a revenit. Au şi coreenii o Pasăre Phoenix a lor. Dar mai este SsangYong acelaşi constructor pe care îl ştiam?

SsangYong Korando - am testat testosteronul SsangYong Korando - am testat testosteronul

Principala calitate a interiorului este spaţiul oferit.

A trebuit să îl caut puţin cu privirea până l-am identificat. Unul din atuurile modelului fiind echiparea bogată chiar din versiunea de bază. Vorbim de ESP, şase airbag-uri, tetiere faţă active, asistenţă la plecarea din pantă, sistem isofix, asta din punct de vedere al securitaţii. La capitolul confort putem include conectivitate bluetooth pentru telefon, cruise control sau computer de bord.

O parte din dezamăgirea lăsată de materialele ceva mai tari şi finisarea perfectibilă este compensată de lista bogată de dotări. Volum portbagajului probabil nu va aduce multe reclamaţii, cei 486 litri ai acestuia pot ajunge până la 1.312 litri prin rabatarea banchetei. Interesant este faptul că zonele des atinse din habitaclu sunt îmbrăcate într-un plastic antibacterian.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.