Exclusiv  Test în premieră cu noul Seat Alhambra

Seat ne-a invitat la Barcelona pentru lansarea de presă şi testarea noului Seat Alhambra. Un model care a suferit îmbunătăţiri la toate capitolele, începând de la exterior, motorizări şi terminând cu interiorul. Reyultatul: un nivel înalt de confort şi un spaţiu excedentar.

Cu un exterior care duce mai departe imaginea de marcă, noul Seat Alhambra se dovedeşte a avea un aer stilat, primitor, calităţi necesare unui MPV cu pretenţii. Capota este dominată de două nervuri care se cotinuă cu grila radiatorului, iar sigla Seat domină calandrul maşinii, creându-se astfel un aer dinamic.

Dacă partea frontală a noului Seat Alhambra se diferenţiază destul de mult de fratele VW Sharan, spatele nu prezintă foarte multe modificări, singurele elemente disticte fiind blocurile optice, care în cazul Seat-ului, sunt inspirate de la modelul Ibiza.

Un aspect interesant este utilizarea a două portiere glisante în spate, accesul la locurile doi şi trei din habitaclu fiind foarte facil. Ca şi o opţiune, Seat Alhambra este oferită şi cu sisteme automate de închidere şi deschidere a celor două uşi.

Din punct de vedere dimensional, noul Seat Alhambra este cu 22 de centrimetri mai lung ca şi precedesorul său şi mai lat cu 9 cm, ceea ce face ca lăţimea totală să fie de 1,90 metri. Creşterea în dimensiuni se traduce simplu: mai mult spaţiu oferit pasagerilor modelului spaniol, iar, în varianta cu şapte locuri, scaunele din rândul al treilea pot acomoda doi adulţi.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.