Exclusiv  Test în premieră cu noul Seat Alhambra

Seat ne-a invitat la Barcelona pentru lansarea de presă şi testarea noului Seat Alhambra. Un model care a suferit îmbunătăţiri la toate capitolele, începând de la exterior, motorizări şi terminând cu interiorul. Reyultatul: un nivel înalt de confort şi un spaţiu excedentar.

Cu un exterior care duce mai departe imaginea de marcă,noul Seat Alhambra se dovedeşte a aveaun aer stilat, primitor, calităţi necesare unui MPV cupretenţii. Capota este dominată de două nervuri care se cotinuă cugrila radiatorului, iar sigla Seat domină calandrul maşinii,creându-se astfel un aer dinamic.

Dacă partea frontală a noului Seat Alhambra se diferenţiazădestul de mult de fratele VW Sharan, spatele nu prezintă foarte multe modificări,singurele elemente disticte fiind blocurile optice, careîn cazul Seat-ului, sunt inspirate de la modelul Ibiza.

Un aspect interesant este utilizarea a două portiereglisante în spate, accesul la locurile doi şi trei dinhabitaclu fiind foarte facil. Ca şi o opţiune, Seat Alhambra esteoferită şi cu sisteme automate de închidere şi deschidere a celordouă uşi.

Din punct de vedere dimensional, noulSeat Alhambra este cu 22 de centrimetri mai lung ca şi precedesorulsău şi mai lat cu 9 cm, ceea ce face ca lăţimea totală săfie de 1,90 metri. Creşterea în dimensiuni se traduce simplu: maimult spaţiu oferit pasagerilor modelului spaniol, iar, în variantacu şapte locuri, scaunele din rândul al treilea pot acomoda doiadulţi.

Citeşte mai departe în pagina următoare »