TEST în premieră: Mercedes-Benz S 500 Plug In Hybrid

Ne era imposibil să ne imaginăm cu ar putea un Mercedes-Benz S-Class să fie şi mai atractiv. Asta până ne-am întâlnit cu S 500 Plug In Hybrid, când totul a devenit foarte... limpede.

TEST în premieră: Mercedes-Benz S 500 Plug In Hybrid TEST în premieră: Mercedes-Benz S 500 Plug In Hybrid

Mercedes-Benz S 500 Plug In Hybrid este promotorul unei revoluţii electrice a producătorului german - este primul dintr-o serie de până la zece modele Plug In Hybrid, programate până în 2017. Noutatea faţă de modelele anterioare S-Class hibride este aceea că S 500 Plug In Hybrid poate fi încărcat şi prin racordarea directă la o sursă de curent. 

Totodată, prin S 500 PIH, S-Class nu este doar luxos, puternic şi economic, ci şi foarte-foarte liniştitor. Succint - nu credem că există maşină mai confortabilă (din toate punctele de vedere) decât această versiune S-Class. Detaliem în paginile următoare.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.