Fiat Linea 1,4 T-Jet - raport 15.10.2008

... care se modernizează şi se repară la nesfârşit. 14 ore petrecute la volanul maşinii, din care două necesare pentru traversarea capitalei şi mai mult de trei pierdute efectiv stând pe loc. România rutieră e plină de surprize.

Fiat Linea 1,4 T-Jet - raport 15.10.2008 Fiat Linea 1,4 T-Jet - raport 15.10.2008

Fiat Linea - familista pentru femeiVEZI TOATE INFORMAŢIILE DESPRE TESTUL DE CONCEDIU CU FIAT LINEA 1,4 T-JET EMOTION!

Înainte de a trece la raportul primei zile de concediu la volanul lui Fiat Linea, daţi-mi voie să ofer câteva explicaţii despre familia mea virtuală.

De ce este virtuală? Pentru că, în realitate, nu sunt căsătorit şi nu am copii - părinţii şi mulţi prieteni mă apostrofează de fiecare dată "tu când te însori, măh?", dar eu continuu să stau pe baricadele burlăciei.

Însă acum am decis, peste noapte, că vreau să îmi petrec concediul cu o maşină de familie, deci îmi trebuia şi o familie. Aşa că imaginaţia mea a plăsmuit rapid o soţie drăguţă şi gospodină (face de mâncare, face curat, calcă rufele - exact chinurile burlăciei), precum şi o pereche de gemeni, un el şi o ea, de 6 ani (adică vârsta la care eşti exasperat de întrebări "tati, de ce? de ce? dar de ce?").

Singura problemă este cu numele lor - am nevoie de ajutor de la voi, să mi-i botezaţi!

Design reusit de sedan micMaşina aleasă ca partener pentru concediu este Fiat Linea, deoarece mi se pare că are cea mai reuşită linie din segmentul sedanurilor familiste mici. Şi, dacă tot sunt subiectiv, mi-am permis să aleg varianta mai bărbătească, adică motorul de 1,4 litri T-Jet şi 120 CP, pe benzină, deoarece nu prea îmi place dieselul. Din fericire, Autoitalia mi-a pus la dispoziţie varianta de echipare de top Emotion, care ar putea rima cu "full option".

În concluzie, în acest concediu voi vedea cât mă costă să mă plimb prin ţară cu maşina asta şi ce păreri vor emite membrii familiei mele. Nu e cazul să sunaţi la Spitalul 9, toţi avem personalităţi ascunse...

Dar să vedem raportul primei zile de concediu la volanul lui Fiat Linea 1,4 T-Jet Emotion.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.