Fiat Linea 1,4 T-Jet - raport 20.10.2008

De la ultimul raport, Fiat Linea 1,4 T-Jet a ajuns în vestul ţării, iar kilometrajul a depăşit bariera celor 2.000 km. Ce ne-a plăcut şi ce nu în aceste zile la maşină - are cuvântul cam toată lumea care a intrat în contact cu maşina.

Fiat Linea 1,4 T-Jet - raport 20.10.2008 Fiat Linea 1,4 T-Jet - raport 20.10.2008

VEZI TOATE INFORMAŢIILE DESPRE TESTUL DE CONCEDIU CU FIAT LINEA 1,4 T-JET EMOTION!

Standarde mai inalteEste clar, Fiat Linea este o maşină de familie. Asta esta părerea unanimă a cunoscuţilor şi rudelor pe la care am trecut şi care văd în această maşină, mai mult sau mai puţin, visul românului de a avea o mini-limuzină arătoasă.

"La Fiat le-a reuşit maşina asta", "Da' cât de mare e portbagajul ăsta??", "Cum adică e derivată din Grande Punto? Nu cred, e maşină nouă", "Ai loc în spate, nu ca în maşina lui Cristi!", "E mişto cum au combinat culorile, bejul arată classy în combinaţie cu vopseaua vişinie", "Ce bine trage, are vână, nu glumă", "Îi destul de confortabilă, cu maşina noastră nu mergem mai mult de 90 la oră pe drumul ăsta", "E o maşină frumoasă, îmi place, cât costă?".

Ei bine, răspunsul la ultima întrebare, "cât costă?", devine călcâiul lui Ahile, deoarece 14.710 euro (preţul promoţional al lunii octombrie pentru versiunea 1,4 T-Jet Emotion) este o sumă cam mare pentru familistul obişnuit din România. Cel puţin la prima vedere, pentru că durează nişte minute bune să explici că are cea mai puternică motorizare pe benzină ("are turbo? a, păi e tare!") şi nivelul de echipare de top Emotion, cu o groază de chestii standard.

Alte critici majore maşina nu a primit din partea celor care au luat contact cu ea, per total Fiat Linea fiind o maşină surprinzător de reuşită pentru multă lume care considera că maşinile Fiat sunt ieftine şi nu prea bune. E clar că, o dată cu Grande Punto, a început o nouă eră pentru Fiat, iar Fiat Linea are o percepţie foarte bună în rândul românilor familişti.

Ce ar avea de spus membrii familiei virtuale?

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.