Exclusiv  Cel mai surprinzător SUV al momentului vs. concurenţa

Cel mai nou şi mai surprinzător SUV în acest moment pe piaţa românească a fost pus de ProMotor faţă în faţă cu cei mai importanţi concurenţi ai săi. Despre ce este vorba, vedeţi în săptămâna 21-27 iunie, exclusiv pe Promotor.ro!

Cel mai surprinzător SUV al momentului vs. concurenţa Cel mai surprinzător SUV al momentului vs. concurenţa

VEZI AICI COMPARATIVELE HYUNDAI ix35 vs. CONCURENŢA!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Care este cel mai nou şi surprinzător SUV al momentului în România şi cine sunt principalii săi concurenţi, vedeţi în comparativul ProMotor săptămâna următoare.

În fiecare zi îl vom pune faţă în faţă cu alt SUV, de la care vom vedea dacă are ce învăţa sau, dimpotrivă, îi dă lecţii în materie de design, ergonomie, confort, spaţiu, dinamică şi buget.

RĂMÂNEŢI PE PROMOTOR.RO ÎN SĂPTĂMÂNA 21-27 IUNIE!

Care este cel mai nou SUV si cine sunt principalii sai concurenti, aflati pe Promotor.ro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.