GOLF 6 vs. Focus vs. Bravo vs. Auris vs. Leon (1)

VW Golf 6 bate la uşă, dar concurenţa este în gardă şi există numeroase alternative. Care sunt modelele care pot sta în calea confirmării comerciale a pretendentului la supremaţie în rândul hatchback?

GOLF 6 vs. Focus vs. Bravo vs. Auris vs. Leon (1) GOLF 6 vs. Focus vs. Bravo vs. Auris vs. Leon (1)

În primele 8 luni ale lui 2008 VW Golf 5 s-a situat pe locul secund în îerarhia vânzărilor pe al său segment, cu 2785 de unităţi. Practic sunt ultimele luni în care Golf 5 încă mai face cu ochiul clienţilor în showroom, până la înlocuirea cu mult-aşteptatul VW Golf 6. În avanpremiera sosirii modelului vă prezentăm principalii adversari comerciali ai actualei şi viitoarei generaţii Golf., împreună cu cifrele comerciale pentru primele 8 luni.

 

1. Kia C'eed (5266 unităţi) - Coreeanul este cel mai vândut model din clasa compactă, dar acest model vizează doar marginal clienţii hatchbackului german, fiind considerabil mai ieftin

2.Ford Focus facelift (2021 unităţi) - Preţurile şi dotările sunt comparabile, deci acesta va fi principalul său adversar.

3. Opel Astra (1805 unităţi) - Îşi aşteaptă înlocuitorul, deci momentan nu reprezintă un rival real pentru viitorul Golf 6.

4. Peugeot 308 (1120 unităţi) -Nou venit care beneficiază de reduceri încă din prima faza a vieţii

5. Seat Leon (969 unităţi) - Vărul Leon, de asemenea, bagă preţurile la apă şi poate fi o alternativă mai pasională la Golf 6

6. Fiat Bravo (759 unităţi) - Bravo este un rival serios, fiind văzut de foarte mulţi cel mai atractiv în acest moment pe piaţă

7. Citroen C4 (667 unităţi) - Hatchbackul franţuzesc aşteaptă faceliftul

8. Honda Civic (415 unităţi) - Ţinteşte mai degrabă spre clienţii de Golf 6 în echipare premium

9. Mazda 3 (320 unităţi) - O nouă generaţie este pe drum

10 Renault Megane (315 unităţi) - Modelul francez va ajunge mai târziu, dar cu siguranţa va reprezenta un rival serios.

11 Audi A3 ( 299 unităţi) - Rivalitate în familie, Golf 6 ar pute detruna eventuali clientţi de Audi

12 Mercedes Clasa A (205 unităţi) - Mercedes spun despre acest model că este unul compact, ar putea fura doar din publicul feminin.

13. Nissan Tiida (159 unităţi) - Un rival doar pe hârtie

14. BMW seria 1 (139 unităţi) - Mai degrabă o alternativă de lifestyle la Scirocco

15. Subaru Impreza ( 76 unităţi) - 4 Motion vs Subaru AWD?

16. Alfa Romeo 147 (31 unităţi) - Poate generaţia următoare să ridice pretenţii la cota VW Golf 6.

Prin urmare i-am ales pe cei mai reprezentativi, Ford Focus, Fiat Bravo, Toyota Auris şi Seat Leon, pentru a vedea între cine se va disputa meciul hatchbackurilor. Prima repriză, cea a aspectului se va desfăşura mâine, rămâneţi doar pe promotor.ro pentru acest comparativ în patru.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.