Outlander vs. Freelander2 vs. Captiva vs. CR-V vs. Santa Fe

SUV-ul se afla in tendinte: daca vrei sa fii la moda, trebuie obligatoriu sa te afisezi la volanul unui astfel de agregat.

Marea mea dilema este la volanul carui model sa apar, pentru ca piata e realmente invadata de astfel de bolizi. Ies din discutie din start SUV-urile de calibru mare: or fi ele bune, or oferi ceva mai multa siguranta si versatilitate, dar, luate la bani marunti, sufera la capitolul aspect practic. Sunt supradimensionate, nu le gasesti loc de parcare, au propulsoare de cilindree mare care consuma mult si mai si aduc cu ele un impozit maricel. Prin urmare, recomandarea noastra ar fi un SUV mediu, dar cum nici noi nu le stim pe toate, am invitat la plimbare un Chevrolet Captiva, noul Land Rover Freelander, noua Honda CR-V, generatia a doua Mitsubishi Outlander si un succes de casa confirmat – Hyundai Santa Fe. Sa aflam asadar – pentru ca avem de “disecat” cinci automobile care doresc sa scoata banii din buzunarul dumneavoastra si sa-i mute in cel al producatorului – care dintre ele merita cit cere.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.