6 motive pentru care merită să-ţi cumperi un Mercedes-Benz GL-Class (VIDEO)

Cel mai mare SUV de la Mercedes-Benz a fost gândit pentru americani, aşa că era destul de normal ca dimensiunile lui să fie cel puţin impresionante. Dar a doua generaţie GL-Class nu se rezumă doar la atât. Iată şase motive pentru care merită să-ţi cumperi unul.

6 motive pentru care merită să-ţi cumperi un Mercedes-Benz GL-Class (VIDEO) 6 motive pentru care merită să-ţi cumperi un Mercedes-Benz GL-Class (VIDEO)

După ce am scris testul cu a doua generaţie a SUV-ului Mercedes-Benz GL-Class, a venit vremea să îţi dau câteva motive pentru merită să-ţi cumperi mastodontul german (construit în Statele Unite ale Americii). Mai exact, şase motive.

Vrei detalii? Apasă play:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.