BMW „What’s Next Tour” 2008

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Teste speciale

BMW Unul dintre cei care îşi vor aminti data de 6 mai este Ivan Paul Ştefan, căştigătorul unei invitaţii la concursul organizat de promotor.ro şi BMW România (din păcate, ceilalţi trei useri câstigători nu au reuşit să ne onoreze cu prezenţa, din varii motive).

Gazda evenimentului MHS Motors ne-a pus la dispoziţie un întreg festin automobilistic, reprezentat de mai multe modele şi un teren de joacă presărat cu jaloane pentru a pune în evidenţă conceptul tehnic BMW Efficient Dynamics.

BMW Maeştrii de ceremonii au fost doi reprezentanţi teutoni, Josef W. Bucherl şi Franz Holzinger, cu o vastă experienţă în ale motorsportului şi spirit didactic pentru a ne împărtăşi din tainele tehnologiilor BMW. După un briefing teoretic, cei doi traineri au scos asistenţa în poligon, pentru partea practică la volanul maşinilor. Paul, userul caştigător al concursului promotor.ro, a trecut peste tracul inerent şi s-a avântat spre flota pusă la dispoziţie, hotărât să socializeze cu toate bavarezele: modelul coupe BMW 135i, acompaniat de încă două modele cabrio 120i şi 320i, dar si alte masini ale constructorului german.

Modelul care i-a stârnit interesul a fost micul bolid BMW 135i, lăsându-se sedus de feelingul sportiv servit de cei 306 CP şi comportamentul ferm. Nu ştim dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cert este că flirtul dintre cei doi a dus la un verdict clar: BMW 135i este bavareza cu care ar fi plecat la braţ spre casă.

Din păcate, acest lucru nu a fost posibil, dar BMW pune la dispoziţie timp de un weekend un BMW 118d, Green Car of The Year 2008, în perioada 24-25 mai, câstigatorului concursului organizat de promotor.ro şi BMW, privind tehnologiile verzi ale constructorului bavarez.

Citește și...


Comentarii
Inchide