Cu BMW 640i la Bang&Olufsen – proba de sunet

Foarte curând o majoritate covârşitoare a maşinilor de lux produse de BMW la uzina sa de la Dingolfing va fi echipată cu sisteme audio ultra-performante produse de Bang & Olufsen. Motiv perfect pentru a zbura la Munchen, a lua un 640i şi a-l conduce flatout pe Autobahn până la fabricile unde sunt produse Seria 6 şi sistemele audio daneze. Munchen – Struer – Dingolfing, o călătorie epică la volanul maşinii care a reinventat conceptul de lux al lui BMW.

Cu BMW 640i la Bang&Olufsen – proba de sunet Cu BMW 640i la Bang&Olufsen – proba de sunet

BMW Seria 6. Coupe-ul absolut al lui BMW care tocmai a redefinit conceptul de maşină de lux a constructorului din Munchen. Sincer, nu ştiu dacă cei care au proiectat maşina s-au gândit cât de mult va însemna ea de fapt pentru clienţii mărcii, pentru aceasta în general sau pentru cei care tocmai se gândeau să-şi cumpere un Aston Martin.

Da, acest 640i este echivalentul unui supercar britanic cu un motor ceva mai economic, dar suficient de rapid şi hrănitor pentru suflet încât să nu te facă să plângi după primul semafor la care chiar întâlneşti un Aston sau orice altă maşină din Liga GT-urilor Extraordinare. Mai mare, mai luxos, mai frumos şi mult mai scump, noul Seria 6 aruncă în aer percepţia oricărui client care nu s-a gândit vreodată că poate să cumpere un concurent pentru orice coupe de super-lux care trece bine de 100.000 de euro.

Cu un design impunător pe care ajungi să-l iubeşti după ce petreci suficient de mult timp cu maşina, noul 6 Coupe va fi o maşină interesantă şi datorită faptului că nu şi-o vor mai permite atât de mulţi oameni precum în trecut. Desigur, faptul că noul 6 este bazat pe tehnica de sub noua Serie 7 a contat mult pentru creşterea mare de preţ dar şi nivelul de dotări standard este mult mai bun.

La fel şi finisajele şi calitatea materialelor folosite pentru interior. Dacă în trecut cu 130.000 de euro cumpărai un M6 Coupe, acum un 640i poate ajunge să coste atât dacă vrei o maşină echipată complet. Asta în condiţiile în care această versiune este cea mai accesibilă din gama acestui super-coupe la preţul său de 80.352 euro cu TVA la care începeţi să adăugaţi opţionale.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.