Opel OPC Performance Training

Nu este nici un secret faptul că mai toţi constructorii oferă clienţilor posibilitatea efectuării unor cursuri pentru rafinarea calităţilor de şofer, şi pe undeva să deguste puţin din senzaţiile pilotajului. Cei de la Opel îţi oferă şansa de a intra în universul de la Dudenhofen, acolo unde germanii au creat un univers paralel unde pot testa un model în aproape toate condiţiile.

Opel OPC Performance Training Opel OPC Performance Training

Să ajungi la Dudenhofen nu este chiar aşa greu. Un zbor până la Frankfurt şi apoi în maxim jumătate de oră, cu o maşină închiriată, ajungi pe tărâmul mitic Opel. Singura problemă este că nu prea ai acces în incintă, securitatea este similară cu cea din jurul unei baze militare. Poate singura modalitate de a avea acces în bază este înscrierea la unul din cele două cursuri oferite de Opel. Cursul de bază se numeşte "Driver Training" şi costă 297,50 euro.

Un curs menit a-l face pe şofer să conştientizeze limitele maşinii sale, să aprecieze cât mai bine disanţele de frânare şi punctele de frânare, ce înseamnă o manevră de evitare... aşa numitul test al elanului. Iar pentru şoferii cu experienţă există OPC Performance Training, un curs care costă 480 euro. Despre acesta vom discuta în continuare. Evident modelele de la curs poartă toate semnătura OPC. Prin urmare Insignia OPC şi versiunea OPC Unlimited, şi Corsa OPC şi Nurburgring Edition. În mod cert în curând parcul va fi completat şi de Astra OPC.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.