Opel Zafira - impresii feminine

Am testat Opel Zafira. De fapt, nu noi, ci am invitat un user să o facă pentru noi. Şi nu un test obişnuit, ci unul focusat pe ceea ce este cel mai important la această maşină: interiorul. Urmăriţi imaginile filmate!

Pentru că noi, bărbaţii, suntem recunoscuţi că pierdem din vedere detaliile, nu facem diferenţa între vişiniu şi cireaşă putredă şi clasificăm materialele în moi şi tari, am apelat la cel mai abilitat judecător... o fată. Nu i-am spus decât în ultimul moment ce o aşteaptă, astfel încât să descopere interiorul lui Opel Zafira doar folosindu-se de simţul estetic şi cel practic.

Pentru a-i da şi mai mult de gândit, în ignoranţa noastră masculină am asociat Opel Zafira cu o geantă - şi nu orice fel de geantă, ci una XXL. Ştiţi modelul acela cu spaţiu mai mare decât un portbagaj de Matiz, pe care cochetele reprezentante ale sexului frumos îl etalează suspendat pe antebraţ. Comparaţia noastră a prins şi invitata noastră a găsit destule argumente în favoarea afirmaţiei noastre.

De exemplu, Zafira are multe compartimente pentru bagaje mici, nu mai puţin de 30, pe care chiar le-am numărat. Este uşor modulabilă, şi atunci când crezi că nu mai poate găzdui ocupanţi, Zafira scoate din mânecă - de fapt din podeaua portbagajului - încă două locuri, decente chiar şi pentru adulţi pe distanţe scurte şi, cel mai important, uşor de manipulat. De asemenea, portbagajul este încăpător, dacă se sacrifică 2 din 7 posibili ocupanţi, şi de-a dreptul uriaş, dacă se vor sacrifica 5 din 7.

Ce a ieşit puteţi vedea în clipul ataşat şi puteţi afla ce are Opel Zafira în comun cu avioanele şi cu instrumentele cu clape.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.