ProMotor la GM Powertrain Europa

Promotor va fi prezent la Torino, la invitaţia celor de la GM România, pentru a testa o serie de sisteme hibride şi tehnologii neconvenţionale.

ProMotor la GM Powertrain Europa ProMotor la GM Powertrain Europa
În perioada 14-15 mai, ProMotor se va afla la Torino pentru a testa o serie de autovehicule dotate cu propulsii hibride, motoare alimentate cu biocombustibili, dar şi maşini echipate cu cele mai noi sisteme de transmisii. Din lista de maşini care vor fi testate vom enumera doar o mică parte: Opel Vectra HCCI (Homogenous Charge Compression Ignition), Saab şi Opel Vectra propulsate de motoare alimentate cu biocombustibil E85 sau Chevrolet Tahoe Two Mode Hybrid.

Ramâneţi pe www.promotor.ro pentru a fi la curent cu primele impresii din cadrul evenimentului Tech Show 2008 de la Torino, dar cel mai important pentru a descoperii împreună cu ProMotor informaţiile şi comportamentul autovehiculelor echipate cu tehnologiile viitorului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.