VIDEO: BMW 120d xDrive, TEST special. Sus la munte, sus!

Este oare posibil să urci cu un Seria 1, fie el şi xDrive, pe o pârtie de schi, până sus de tot, la telefericul din vârful muntelui? Cam asta a fost provocarea BMW, iar Claudiu David, singurul pilot non-german din programul BMW Driving Experience din Germania, a acceptat-o. Eu am făcut pe şoferul de rezervă...

VIDEO: BMW 120d xDrive, TEST special. Sus la munte, sus! VIDEO: BMW 120d xDrive, TEST special. Sus la munte, sus!

 

În zonele abrupte, motorul trage din greu, dar răzbeşte

Pur şi simplu, maşinuţa asta îţi dă senzaţia de cart: stă pe viraje ca un kart, pleacă instantaneu de pe loc (7.2 secunde pentru 0-100 km/h) şi te face să te bucuri ca un copil, însă rămâne confortabilă şi nu îţi distruge rinichii prin gropi. În plus, are o stabilitate remarcabilă şi pe zăpada îngheţată de pe drumurile montane.

A urcat aşadar imediat între cele mai bune maşini testate de mine în ultimul an.

Dar apoi i-am dat volanul lui Claudiu David. Iar de aici a început nebunia. Citiţi mai departe...

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.