Top 100 britanic - cele mai urâte maşini

Britanicii de la Daily Telegraph au realizat un top cu cele mai urâte 100 de maşini, votate de către cititorii publicaţiei britanice. Nu toate modelele îşi merită însă locul în vitrina hidoşeniilor, voi ce credeţi?

Top 100 britanic - cele mai urâte maşini Top 100 britanic - cele mai urâte maşini

Este destul de greu să ajungi la un consens atunci când vorbeşti despre maşini urâte, astfel încât publicaţia Daily Telegraph a apelat la cititori pentru a arbitra acest lucru. În top şi-au făcut loc modele cu adevărat hidoase cum ar fi Fiat Multipla, Ssang Yong Rodius sau Pontiac Aztek, dar şi modele pe care noi le vedem mai degrabă atrăgătoare, cum ar fi Range Rover sau Mitsubishi Lancer EVO X.

De asemenea, există modele destul de râvnite pe care britanicii le consideră nu tocmai atrăgătoare, în ciuda faptului că foarte mulţi se afişează mândri în ele. În top se regăsesc şi două modele cu care românii sunt destul de familirializaţi, fiind prezente pe străzile noastre în anii '80 şi '90. Nu vă spunem care, descoperiţi singuri...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.