Dilemele personalizării auto: colantare sau vopsire?

În viaţa unei maşini se ajunge la un moment în care posesorul acesteia se vede pus în situaţia revopsirii totale sau parţiale. Din acest moment se naşte o dilema dictată de însăşi tehnologia modernă.

Dilemele personalizării auto: colantare sau vopsire? Dilemele personalizării auto: colantare sau vopsire?

Mai devreme sau mai târziu, caroseria maşinii voastre va avea nevoie de un tratament stilistic care să repare imperfecţiunile din vopsea. Pentru aceasta, aveţi la dispoziţie două procedee: vopsirea sau colantarea.

Chiar dacă opţiunile sunt limitate, unii proprietari au în continuare dileme cu privire la alegerea uneia dintre variante. Mai multe informaţii aflaţi din materialul disponibil pe autopro.ro, unde veţi găsi informaţii complete şi sfaturi cu privire la cele două procedee.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.