Program Prima Maşină 2019. Câteva oferte de anul acesta

Autor: Marius Vișan 03 iul. 2019 Utile

Guvernul român încearcă stimularea cumpărării de autoturisme noi prin programul Prima Maşină. Una din condiţii este ca preţul de achiziţie al maşinii trebuie să fie de maximum 50.000 lei + TVA.

În acest caz, am făcut o listă cu ofertele disponibile în acest moment pe piaţa autohtonă. Am ales maşini care nu depăşesc preţul de 12.000 de euro.

1. Dacia Logan – 10.600 euro (TVA inclus)

Modelul Logan a evoluat, devenind atât un autovehicul cu aspect plăcut cât şi plăcut la condus. Pe acest model există lumini de zi cu tehnologie LED, sistemul de navigaţie şi multimedia Medianav, cu ecran tactil de 7 inchi, priza USB şi bluetooth. Sub capotă se află un motor de 90 de CP pe benzină.

2. Dacia Sandero STEPWAY PRESTIGE – 11.650 (TVA inclus)

Sandero Stepway are toate avantajele practice ale unui hatchback de familie. Atât la interior cât si la exterior Sandero Stepway s-a reinventat: tapiţerie Stepway, volan în 4 spiţe redesenat, detalii speciale, 5 locuri spaţioase şi spaţii de stocare practice. Dacă iei în calcul şi portbagajul spaţios de 320 de litri deja te gândeşti la urmatoarea ta aventură în afara oraşului. Pentru această sumă clienţii primesc un motor TCe de 90 CP şi caroserie în culoarea NOIR NACRE. 

3. Opel Corsa în 3 uşi – 11.650 de euro

Clienţii primesc un motor de 1.2 de 51 kW / 70 CP conectat la o cutie manuală cu 5 rapoarte. Nivelul de echipare Enjoy înclude dotări precum jante din oţel de 14″ cu capace, volan cu 3 spiţe cu inserţii argintii, tapiţerie textilă Negru Spot, Scaun şofer reglabil în 4 direcţii, cu spătar reglabil, geamuri faţă electrice, închidere centralizată cu telecomandă, oglinzi exterioare reglabile electric, cu pliere manuală, faruri cu halogen cu lumini diurne cu halogen şi sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.

4. Skoda Citigo – 10.862 de euro

 Acest model se află în nivelul de echipare Ambition care înseamnă un motor pe benzină care produce 75 de CP. Dotările includ închidere centralizată cu telecomanda pliabilă, geamuri electrice faţă, radio-CD cu MP3 şi scaun şofer reglabil manual pe înălţime.

5. CITROEN C3 – 9.762 (TVA inclus)

Cei care aleg acest model primesc un hatchback cu 5 uşi cu motor pe benzină 1.2 PURETECH de 82 şi cutie manuală cu 5 trepte. Lista de dotări mai conţine geamuri faţă cu deschidere seventiala şi antiprindere (şofer şi pasager), oglinzi exterioare reglabile electric şi încălzite, rabatabile manual şi aer condiţionat manual, precum şi alertă la depăşirea involuntară bandă de rulare.

6. Nissan Micra – 11.990 de euro

Acest nivel de dotare include un motor de 1.0 litru pe benzină care produce 70, conectat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte, aer condiţionat, radio + MP3 + AuxIn + USB + Bluetooth, oglinzi electrice şi faruri automate, Chassis Control + Anticipare Frânare de Urgenţă, precum şi asistenţă la pornirea din rampă.

7. Toyota Aygo – 9.637 de euro

Una din echipările de bază cuprinde: caroserie hatchback cu trei uşi, motor 1.0 (68 HP), transmisie 5 trepte manuală, culoare exterioră albă, tapiţerie neagră şi jante de oţel 14 inci cu capac de plastic.

8. Fiat Tipo Sedan – 9.900 de euro (Preţ cu TVA)

Are un motor de 1368 cm³ (Putere 95 CP / 70 kW) pe benzina şi transmisie manuală. Fiat Tipo a fost proiectat pentru a oferi spaţiu maxim şi confort, deopotrivă pentru şofer şi pentru pasageri. În habitaclul său cuprinzător călătoresc relaxat cinci adulţi.

9. Hyundai i10 – 9.919 de euro

Noul model oferă un nivel ridicat de siguranţă prin dotari standard precum ESC, ABS, VSM şi un sistem de şase airbaguri. Sub capotă are un motor de 1.0 l care produce 66 CP benzină şi transmisie manuală.

10. Kia Rio – 11.888 preţ cu TVA

Pentru acest preţ clienţii primesc un motor pe benzină de 1.2 litri, o transmisie manuală cu 5 trepte, coloană de direcţie ajustabilă pe înălţime şi adâncime, jante şi anvelope – oţel + 15’’, capace roţi de dimensiuni normale, Kit pentru reparaţie anvelopă, parasolar cu oglindă pentru şofer şi pasager, Radio + RDS + AUX şi USB şi cheie pliabilă cu închidere/deschidere de la distanţă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide