Simona Halep are un super-bolid. Valtteri Bottas, pilot de Formula 1, s-a lăudat şi el cu acest tip de maşină - FOTO

Cea mai nouă „actualizare” a garajului Simonei a avut loc în luna aprilie a acestui an

Simona Halep are un super-bolid. Valtteri Bottas, pilot de Formula 1, s-a lăudat şi el cu acest tip de maşină - FOTO Simona Halep are un super-bolid. Valtteri Bottas, pilot de Formula 1, s-a lăudat şi el cu acest tip de maşină - FOTO

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) şi-a expus noua "bijuterie" din garajul personal. Sportiva din Constanţa şi-a cumpărat un autoturism Mercedes G Wagon Black Edition, al cărui preţ de catalog variază în jurul sumei de 150.000 de euro, scrie ProSport. 
 
Pe contul de Instagram, Simona a postat o fotografie cu noul său bolid de lux. Halep a făcut schimb de amabilităţi cu Valtteri Bottas, pilot de Formula 1, cel care s-a lăudat şi el cu acest tip de maşină, tot pe Instagram.
 

 

Sursă: ProSport

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.