Ţi-ai rupt maşina în gropi? Află cum poţi să-ţi recuperezi paguba

După ieşirea din iarnă, pe drumurile publice apar o grămadă de gropi. In mod evident acestea aduc pagube serioase maşinilor şi găuri în bugetele proprietarilor. Află cum poţi să-ţi recuperezi, intr-un final, daunele.

Ţi-ai rupt maşina în gropi? Află cum poţi să-ţi recuperezi paguba Ţi-ai rupt maşina în gropi? Află cum poţi să-ţi recuperezi paguba

Primavara se numară gropile de pe autostrăzi şi drumuri naţionale, pentru că la noi asfaltul nu ţine nici măcar un an. Sute de şoferi şi-au stricat deja maşinile din pricina craterelor apărute peste tot.

Singura soluţie pentru cei care nu au o asigurare facultativă este să dea în judecată administratorul drumului. Aflaţi pe www.autopro.ro ce trebuie să faceţi pentru a recupera daunele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.