Volkswagen lansează gama de încărcătoare de casă. Cel mai accesibil model costă de la 400 de euro

VW prezintă o gamă de încărcătoare de casă wallbox.

Volkswagen lansează gama de încărcătoare de casă. Cel mai accesibil model costă de la 400 de euro Volkswagen lansează gama de încărcătoare de casă. Cel mai accesibil model costă de la 400 de euro

În urma dezvăluirii noului ID.3 la Salonul Auto de la Frankfurt, VW prezintă noua lor gamă de încărcătoare de casă wallbox, care vor fi disponibile pentru a fi comandate de la sfârşitul lunii noiembrie.

Noua gamă de încărcătoare include trei versiuni, toate oferind o capacitate de încărcare de până la 11 kW. Aceasta este de aproape cinci ori mai rapidă decât o mufă casnică, fiind capabilă să încarce ID.3 la capacitate maximă în aproximativ şase ore.

Diferenţele dintre cele trei sunt axate pe funcţiile digitale pe care le oferă.

Modelul de bază numit este ID. Charger şi are preţul de 399 de euro, acesta fiind livrat cu un cablu Type 2, un design modern în ton cu modelul ID.3.

ID. Charger Connect are un preţ de 599 de euro şi se poate conecta la reţeaua wireless a locuinţei.

Cel mai scump model este ID. Charger Pro, care are un contor electric integrat pentru facturare precisă. Preţul stabilit pentru acesta este de 849 de euro.

Citeşte şi

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 - GALERIE FOTO

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Primele imagini cu noua electrică Volkswagen ID.3 de la Frankfurt - FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.