Topul duelurilor de la Salonul Auto Frankfurt 2013

Aşa cum v-am obişnuit, în cazul fiecărui mare salon auto trecem în revistă rivalităţile în primă audiţie chiar de la faţa locului. Iată în continuare cum se ”atacă” marii constructori, fie că vorbim de cele mai importante premiere, fie că vorbim de concepte.

Topul duelurilor de la Salonul Auto Frankfurt 2013 Topul duelurilor de la Salonul Auto Frankfurt 2013

Concurenţa este din ce în ce mai dură, iar fiecare constructor încearcă să fie tot timpul cel puţin cu un pas înaintea celorlalţi. În cazul Salonului Auto Frankfurt 2013, am împărţit rivalităţile de la acest salon în trei mari categorii:

  • noutăţile principale, în general premierele mondiale cele mai importante
  • noutăţi mai puţin importante
  • concepte auto

Mai jos, vedeţi în fiecare caz cine câştigă fiecare ”duel” şi de ce.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.