Visio.M, maşina electrică germană a poporului?

Visio.M nu e o maşină electrică a vreunui producător german faimos, fie el BMW, VW sau Mercedes-Benz. Este, însă, dovada vie că, dacă se vrea, se poate veni cu soluţii foarte avansate pentru obţinerea unei maşini electrice accesibile. Cel puţin la nivel declarativ...

Visio.M, maşina electrică germană a poporului? Visio.M, maşina electrică germană a poporului?

Visio.M a demarat în 2011 ca un proiect finanţat de guvernul german - iar de la stadiul de concept până la materializarea maşinii gata de o eventuală producţie de serie au trecut doar doi ani şi jumătate, o perioadă foarte scurtă pentru un proiect destul de ambiţios: crearea unei maşini electrice abordabile, sigure şi cu o autonomie rezonabilă.

Cu ocazia expoziţiei eCarTec 2014, Visio.M în-varianta-aproape-gata-pentru-producţia-de-serie-mare îşi dezvăluie toate atuurile. Mai puţin preţul - acesta nu e comunicat nici măcar la nivel estimativ, considerându-se că, mai întâi, trebuie surmontate problemele ţinând de transpunerea fezabilă a soluţiilor tehnologice (unele inedite) în producţia de mare masă.

Staţi liniştiţi, nu e o copie de BMW i3 made in China. E chiar o maşină electrică Made in Deutschland

Deci, pentru moment, Visio.M rămâne la stadiul de vitrină tehnologică, rezultat al unei colaborări de anvergură a mai multor companii din domeniul auto, începând de la BMW sau Daimler până la Continental sau Siemens.

Citeşte toate detaliile despre maşina electrică germană Visio.M pe Ecoprofit.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.