VW Polo vs Renault Clio vs Ford Fiesta

Noul VW Polo tocmai a venit, Renault Clio a primit de curând un facelift, iar Ford Fiesta e şi el destul de recent sosit. Lăsând la o parte poezia, avem cele mai noi şi importante reprezentate ale clasei mici convocate la un comparativ strâns.

VW Polo vs Renault Clio vs Ford Fiesta VW Polo vs Renault Clio vs Ford Fiesta

VW Polo a ajuns de puţin timp în România, Renault Clio se prezintă cu o nouă faţă, iar Ford Fiesta este încă o noutate în showroom-uri. Cele trei sunt etaloanele clasei mici - care model se dovedeşte mai atractiv, care mai echilbrat şi care mai pragmatic, vedeţi în cele patru episoade ale testului nostru comparativ, zilele următoare pe promotor.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.