Ai găsit maşina lovită în parcare şi nu ştii cine e autorul? Cel mai probabil s-a întâmplat cam aşa – VIDEO

Autor: ProMotor 15 oct. 2019 Știri auto
Ai găsit maşina lovită în parcare şi nu ştii cine e autorul? Cel mai probabil s-a întâmplat cam aşa – VIDEO

Potrivit APIA (Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autovehicule) şi DRPCIV, parcul auto din Bucureşti este compus în anul 2019 din 1,14 milioane de maşini. Asta înseamnă că la cât de înghesuite sunt pe străzile din Capitală, inevitabil, unele dintre maşini se mai şi ating.

Uneori, se întâmplă să-şi găseşti maşina lovită în parcare, cu a păţit şi Costi Nedelcu. După ce a văzut că făptaşul a fugit de la locul accidentului Costi nu a stat degeaba. El a postat clipul cu cel care i-a lovit maşina pe pagina de Facebook AUTOR NECUNOSCUT/ Masina lovita in parcare – Bucureşti şi Ilfov.

„IF-XX-XXX (nr. maşinii), dacă ai nevoie de permis, caută-mă cât mai repede. Ai avut ghinion să fii filmat când m-ai lovit :)))” a fost mesajul păgubitului.

Clipul ilustrează o situaţie des întâlnită pe şoselele noastre: fuga de la locul accidentului. Dacă un şofer loveşte o maşină, şi are senzaţia că nu a fost văzut, este foarte probabil ca el să plece de la locul faptei fără să lase măcar un bileţel păgubitului cu numărul de telefon pentru a fi contactat.

Vestea proastă pentru el este că, în 2019, sunt atât de multe camere de luat vederi, şi atât de multe telefoane mobile cu cameră, încât este foarte, foarte probabil ca cineva să-l fi filmat în timp ce face ceva compromiţător cu maşina: depăşiri neregulamentare, circulaţia pe contrasens, gesturi obsecene altor şoferi etc. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide