Fantezia românilor s-a materializat: Dacia Sandero cu motor 1,6 turbo de 263 CP – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 21 oct. 2019 Știri auto

GALERIE FOTO

Fantezia românilor iubitori de maşini este, fără îndoială, Dacia cu mulţi cai putere. Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine. Culmea este că o astfel de maşină a fost produsă nu de români ci de spaniolii de la ASM Motorsport. Ea se numeşte Dacia Sandero R4.

ASM Motorsport, cu sediul în Montgat (Barcelona), este o companie de motorsport creată în 2006 de inginerul Alex Sabater.

Încă de la început, ASM Motorsport s-a dedicat proiectării, construirii şi întreţinerii autovehiculelor de raliuri şi circuite, precum şi gestionării de evenimente motorsport din întreaga lume. În 2014 compania a fost aleasă Partener Tehnic Oficial de Renault Sport Racing.

Dacia Sandero R4 are motor de 1,6 litri turbo care produce 263 de CP, un cuplu de 382 şi tracţiune integrală. Poate fi comandată cu diverse accesorii precum roll cage, sistem de stingere a incendiului, sistem de iluminare suplimentar şi mai multe culori pentru exterior. 

GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide