Promotor.ro la Cupa presei pe ATV-uri

Publicat: 23 07. 2008, 14:55

Pe data de 20 iulie, sub egida campaniei "Descoperă ATV-ul", ATVROM a organizat evenimentul Cupa Presei la ATV-uri, în care fiecare trust media şi-a desemnat participanţi. Competiţia a avut loc pe circuitul de motocross de la Ciolpani, premiul cel mare fiind un ATV, oferit de ATVROM şi Merch Auto.

Noi am ajuns la Ciolpani în jurul orei 10:00, unde concurenţii ProMotor Dan Vache şi Mihai Cornăţeanu s-au înscris în cursă, li s-au înmânat instrucţiunile, după care a urmat un mic antrenament pentru parcurgerea circuitelor, recunoaşterea probelor şi acomodarea cu ATV-urile.

Competiţia a adunat la start 64 de concurenţi, aceştia fiind împărţiţi în 16 grupe a câte 4 participanţi. Calificările iniţiale au constat în întreceri între concurenţii din aceeaşi grupă, în paralel pe circuite cu jaloane. Deşi unul dintre reprezentanţii ProMotor a fost eliminat, celălalt a reuşit să termine primul în grupa sa, iar apoi să câştige "duelul" cu finalistul grupei consecutive, astfel încât promotor.ro a ajuns în sferturi, alături de alţi 7 concurenţi.

Următoarea probă eliminatorie, după care urmau să plece mai departe cei mai buni patru concurenţi, s-a desfăşurat pe circuit, unde, din cauza schimbării ATV-ului, reprezentantul promotor.ro nu a reuşit să obţină decât al şaptelea timp. Totuşi, nu suntem dezamăgiţi, deoarece mai important este că am fost acolo, am participat şi ne-am simţit bine, iar rezultatul a fost chiar bun, dată fiind lipsa de experienţă. Îi felicităm pe ceilalţi colegi de breaslă, precum şi pe organizatorii acestui eveniment, ATVROM şi partenerii 4Tuning şi Merch Auto.