GALERIE FOTO. Noul Duster 2016, cu facelift. Surprize de la Renault, pe portocaliu

Autor: Marius Vișan 10 feb. 2016 Galerii foto

Renault India a prezentat săptămâna trecută în cadrul Expo Auto 2016, primul facelift major pentru Renault Duster. Conform celor de la Indianautosblog.com acesta dispune de un design exterior cu forme mai fine, un interior modernizat, gama de motorare fiind şi ea revizuită, printre opţiuni făcându-şi loc şi Easy-R AMT, cutie de viteze robotizată cu şase trepte. 

Modelul facelift primeste o nouă pereche de faruri, un design nou pentru lampile de ceaţă, jante aliaj de 16 inci, stopuri spate LED, precum şi o noua culoare – Cayenne Orange.

Şi interiorul a beneficiat de un design actualizat: consola centrală cu un display de 7 inci MEDIANAV, sistem de climatizate HVAC actualizat, un nou sistem de ferestre anti-praf, camera pentru merşarier cu linii de ghidare şi o nouă tapiţerie din material textil.

Caracteristicile de siguranţă în variantele de top-end includ ABS cu EBD şi asistenţă la frânare, dublu airbag-uri, ESP si Hill Start.

Sub capotă, Renault susţine că au adus îmbunătăţiri la arhitectura motorului. Ca şi modelele precendete va exista un motor diesel K9K de 1.5 litri care produce 110 CP în varianta top-end. Această variantă va dispune şi de opţiunea exclusivă – cutia de viteze cu 6 trepte Easy-R AMT.

Vezi imagini în galeria foto


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide