Echipa editorială

Marius Vișan – Redactor Coordonator

Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea pentru mașini a culminat în anul 2015, când s-a alăturat echipei site-ului ProMotor, mai întâi în funcția de Redactor, apoi ca Redactor Coordonator. De atunci a fost o continuă aventură în lumea auto: evenimente de lansare cu cele mai noi modele de mașini, vizite la uzinele celor mai cunoscuți constructori auto din România, deplasări la cele mai cunoscute saloane auto și teste cu cele mai noi mașini. În decursul timpului articolele sale au fost publicate pe ProMotor.ro, dar au fost preluate și de alte site-uri din Trustul MEDIAFAX și Gândul Media Network, precum și de alte publicații din online-ul românesc. De asemenea, articolele sale pot fi citite pe site-ul Autoevolution.

Contact: [email protected]

Vezi aici lista de articole publicate în ProMotor

Ionuț Vîlciu – Editor

Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. Pentru o scurtă perioadă a lucrat pentru Autobest, iar din iunie 2022 face parte din echipa ProMotor.

A fost înconjurat de mașini de la vârste fragede, colecționând reviste auto și machete ale celor mai importante modele din istorie. Nu are o mașină preferată, dar este fascinat de noutățile lumii auto, fie că vorbim de mașini convenționale, hibride sau electrice. Când vine vorba despre mașini, el vede dincolo de metal, sticlă și cauciuc, vede o poveste.

Contact: [email protected]

Aici găsești texte publicate de Ionuț Vîlciu

Radu Țuțulan – Editor

Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au urmat apoi Realitatea TV, Mediafax, Libertatea, Gândul, apoi a venit momentul să-și pună în slujba cititorilor ProMotor cunoștințele acumulate în toți acești ani. Îl încântă mașinile moderne, dar este pasionat de cele clasice. Apreciază frumusețea, dar mecanica de sub caroserie e cea pe care pune preț. „Nu sunt adeptul sfaturilor, dar îmi voi spune opinia de fiecare dată, ceea ce mă aștept și de la voi, cititorii, să o faceți”, spune Radu.

Contact: [email protected]

Aici găsești texte publicate de Radu Țuțulan

Luci Popa – Vlogger Auto

Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale: print, online, video, social media și TV.

Contact: [email protected]

Aici găsești texte publicate de Luci Popa

Aici găsești materiale video 

 

 

Inchide