Echipa editorială

Marius Vișan – Redactor Coordonator

Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea pentru mașini a culminat în anul 2015, când s-a alăturat echipei site-ului ProMotor, mai întâi în funcția de Redactor, apoi ca Redactor Coordonator.

De atunci a fost o continuă aventură în lumea auto: evenimente de lansare cu cele mai noi modele de mașini, vizite la uzinele celor mai cunoscuți constructori auto din România, deplasări la cele mai cunoscute saloane auto și teste cu cele mai noi mașini. În decursul timpului articolele sale au fost publicate pe ProMotor.ro, dar au fost preluate și de alte site-uri din Trustul MEDIAFAX și Gândul Media Network, precum și de alte publicații din online-ul românesc. De asemenea, articolele sale în limba engleză pot fi citite pe site-ul Autoevolution.

Contact: [email protected]

Vezi aici lista de articole publicate în ProMotor

Ionuț Vîlciu – Editor

Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să adaug o notă inedită articolelor. Industria auto este o lume interesantă, care merită abordată atât tehnic, cât și uman.

Contact: [email protected]

Cele mai noi articole le puteți găsi aici

 

Adrian Șomai – Editor

Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații utile celor din jur. Încerc să prezint într-o manieră accesibilă lucruri care mă interesează și pe mine, oferind explicații și răspunsuri simple la întrebări esențiale.

Contact: [email protected]

Articole scrise de Adrian Somai pot fi citite aici

Luci Popa – Reporter

Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV.

Contact: [email protected]

Aici găsești texte publicate de Luci Popa

Aici găsești materiale video 

 

 

 

Inchide