La 10 ani după un accident teribil, un Enzo primeşte „a doua şansă” – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 08 feb. 2016 Galerii foto

În 2006 acest Ferrari Enzo a fost implicat într-un accident care l-a secţionat literalmente de la jumătate. După devastatorul accident propriaterul lui l-a reconstruit complet, iar recent a fost vândut pentru suma de 1.56 de milioane de euro la o licitaţie din Paris, informează carscoops.com.

După accidentul din 2006 maşina era de nerecunoscut, dar după reconstrucţie se pot vedea nişte modificări remarcabile. În primul rând culoarea. Maşina a fost vopsită într-o nouă nuanţă de negru lucios şi echipată cu un sistem stereo Bose, spoiler spate din fibra de carbon, cameră marşarier, geamuri electrice şi sistem de navigaţie prin satelit.

În 2004, când acest Enzo a părăsit fabrica, era vopsit în roşu, maşina urmând să fie vândută în SUA. Însă viaţa i-a curmată, ca să spunem aşa, de un accident care a avut loc la o viteză de aproximativ 260 km / h.

Chiar dacă are doar 2,500 km la bord preţul final de licitaţie este cu mult sub cel al altor modele Enzo. De curând Floyd Mayweather a vândut un Ferrari pentru suma de 3.3 milioane de dolari.

Click aici pentru Galeria Foto

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide