Un BMW din 1992 s-a vândut la preţ de Lamborghini – FOTO

Autor: Marius Vișan 26 ian. 2016 Galerii foto

 

 

Un cetăţeam german a vândut un BMW M3 Sport Evolution din 1992 cu 300.000 de euro. Şi ne-am întrebat, de ce aşa scump? Dacă era vorba de un Aston Martin, Lamborghini sau Bentley nu ni s-ar fi părut nimic ieşit din comun, dar pentru un BMW din 1992 e cam mult totuşi.

Galerie Foto aici

Exemplarul în cauză, pe numele lui din acte BMW M3 E30 Sport Evolution, avea la bord 3.427 de kilometri, motor de 238 de cai, jante BBS de 16 inch, eleron ajustabil, amortizoare controlate electronic, trapa şi geamuri electrice, aer condiţionat şi sistem audio. Ceea ce-l face şi mai special este şi faptul că aparţine unei ediţii limitate de doar 600 de bucăţi. 

Acum, dacă merită sau nu banii, lăsăm la aprecierea dumneavoastra. Este drept că unele maşini sunt precum vinul, cu cât se învechesc cu atât devin mai preţioase. Se pare că şi unele modele BMW se află în această categorie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide