12 concepte de viitor se întrec la LA Auto Show

Autor: ProMotor 14 nov. 2013 Concepte auto

Tema oficială a concursului de design este „Biomimicry & Mobility 2025 – Nature’s Answer to Human Challenges”, şi presupune ca fiecare studiu de design înscris în competiţie să se inspire din natură atunci când oferă soluţii pentru probleme ca poluarea, traficul congestionat, siguranţa şi durabilitate.

Astfel, 12 participanţi au fost înscrişi în competiţia găzduită de Salonul Auto de la Los Angeles. Vorbim despre studiouri de design care reprezintă mărci ca BMW, Changfeng, JAC Motors, Mazda, Qoros, SAIC Motor, Subaru şi Toyota.

Juriul, format din profesori şi experţi în design industrial, transporturi dar şi biologie,  va evalua studiile de design în funcţie de o serie de criterii prestabilite. În consecinţă, conceptele trebuie să bifeze adaptarea la legile naturii, folosirea inteligenţei umane pentru îmbunătăţirea vehiculelor în ceea ce priveşte confortul, fiabilitatea, aspectul estetic şi ciclul de viaţă al produsului.

Creaţile vor fi prezentate şi evaluate pe 21 noiembrie, iar câştigătorul va fi desemnat în aceeaşi zi. Noi v-am pregătit o galerie foto cu studiile de design care participă la concurs, unde puteţi descoperi detalii despre felul de funcţionare al fiecăruia.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide