Concept-omidă de la BMW: 42 de roţi şi 19 motoare

Autor: Tudor Rus 07 feb. 2013 Concepte auto

Să începem cu începtul. BMW nu a dus niciodată lipsă de modele spectaculoase, fie că vorbim despre modele mai vechi ca BMW E9 sau de uzine de putere precum BMW X6M. Nici cele mai recente concepte – o să-l dăm ca exemplu pe BMW Seria 4 Coupe – nu se lasă mai prejos la capitolul aspect, însă ce urmează să vă prezentăm iese cu mult din acest tipar.

Iniţial creată de imaginaţia unui puşti de doar patru ani, maşina – dacă o putem numi aşa – este tot ce şi-ar putea dori un copil: arătoasă, foarte puternică datorită celor 19 motoare de Porsche, cu tracţiune 42X42 şi dotată cu un portbagaj încăpător pentru jucării.

Impresionaţi de imaginaţia şi pasiunea lui Eli, cei de la BMW USA s-au pus pe treabă şi i-au desenat maşina mult dorită, pe care au botezat-o BMW 4219Eli. Deşi imaginea de ansamblu este similară cu cea a schiţei iniţiale, cei de la BMW au perfecţionat conceptul astfel că rezultatul final este o „torpilă” lungă şi joasă, care respectă cu exactitate specificaţiile impuse de puşti. Chiar şi în ceea ce priveşte portbagajul special conceput pentru jucării.

Vă puteţi spune părerea despre conceptul-miriapod după ce-l admiraţi în galeria FOTO de mai sus, alături de alte propuneri interesante.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide