DACIA COUPE Concept pare atât de fezabilă încât o vrem acum! – FOTO

Autor: Andrei Ştirbu 09 ian. 2014 Concepte auto

Un băiat care se pricepe la randări a dat răspunsul grafic al întrebării care a stăruit pe buzele mai tuturor: cât de frumos ar putea arăta o Dacia sportivă?

În timp ce creaţia fantastică a lui Alexandru Bogdan Mariş ne-a făcut să visăm frumos la un viitor îndepărtat, ceea ce vedem în pozele de mai jos ne face să punem mâna şi să googălim toate adresele de e-mail de contact Dacia şi să-i bombardăm cu scrisori virtuale până când i-am convinge să ia în considerare imaginile astea. 

OK, OK, ştim că nu e supercar, însă nu poţi spune că nu e frumoasă-frumoasă…

Graficianul de la X-Tomi Design (pe a cărui pagină poţi intra pentru a vedea toate pozele cu Dacia Coupé) nu a menţionat nimic de ce se ascunde sub capota acestei Dacii Coupé, a ţinut să-şi exercite magiile doar asupra esteticului. Ştim că roţile alea sunt cele mai mari roţi pe care le-ai văzut vreodată pe o Dacie, dar hei, nu e imposibil să vedem aşa ceva ieşind din uzina Dacia, nu?

… unde e 1.6 MPI-ul ăla supraalimentat…?

Dacă îţi place, atunci probabil că vei pune şi tu mâna pe Google şi vei trimite mail-uri încercând să îngrămădeşti imaginile în pozele Dacia până obţii vreun răspuns. Asta în cazul în care îţi place ce vezi, evident. Îţi place ce vezi, nu?

 

sursa: X-Tomi Design

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide