500.000 de fani ProMotor pe Facebook! Avem nişte mesaje pentru voi!

Autor: Adrian Mihălţianu 11 aug. 2014 Știri auto

Jumătate de milion de oameni au dat Like paginii de Facebook ProMotor, transformându-ne în cea mai mare comunitate de pasionaţi auto din internetul românesc, cel puţin din cel aflat şi pe Facebook. 

Aşa da dedicaţie din partea Mercedes-Benz România!

Vă mulţumim pentru faptul că ne urmăriţi, că ne suportaţi, că ne criticaţi dar şi că ne rămâneţi alături.

Dacia vă iubeşte chiar mai mult decât o iubiţi voi!

Începem drumul spre 1.000.000, dar până atunci e cale lungă, pe care vrem să o umplem cu tot mai multe articole proprii, tot mai multe poveşti superbe cu maşini incredibile, cu tot mai multe lucruri pe care nu le ştiaţi despre maşinile sau mărcile favorite, şi, evident, cu tot mai multe teste.

Toyotaaaaa!

Vă anunţăm de pe acum că ne ascuţim gheruţele pe domeniul video (repet, pentru cine nu ştie, că emisiunea ProMotor de la televizor nu are legătură cu redacţia site-ului şi revistei ProMotor, suntem prieteni dar suntem redacţii diferite), pentru a vă furniza şi materiale video amuzante, edificatoare, uşor de criticat dar şi de consumat, pe măsura timpului pe care îl aveţi la dispoziţie.

Stăpânul inelelor vă iubeşte

Şi vă mai anunţăm că vom fi din ce în ce mai acizi cu cei care nu îi respectă pe pasionaţii de maşini, pe cei care iubesc realmente maşinile şi călătoriile cu ele. De la guvernanţi, la cei care ne agresează în trafic, îi vom ataca din ce în ce mai des, pentru că merită.

Cam câte M4-uri ar fi acoperite de 500.000 de fani ProMotor, în echivalent Cai-Putere

V-am mai pregătit ceva şi pentru această toamnă: de la un imens sondaj care va stabili nişte ierarhii cât se poate de clare între mărcile şi modelele auto din România, până la două ture ieşite din comun făcute cu redactorii ProMotor.

Opel ne aduce aminte că ţine la fiecare dintre voi

Şi nu doar atât. Revista continuă să apară, fiind distribuită cu Ziarul Financiar şi o puteţi comanda oricând online într-un pachet care vă este transportat gratuit până acasă. Este, în acest moment, cea mai citită revistă auto din România.

Renault ne asigură că sunteţi electrizanţi! 🙂

Dovada că importatorii de maşini noi din România ţin la voi? Toate aceste „afişe” gândite de ei pentru a ne (şi vă) felicita pentru faptul că ne-am strâns într-o comunitate atât de mare.

Mazda ne felicită din interioarele ei fabuloase

Nu în ultimul rând, redacţia vă rămâne mereu datoare: cu cele mai noi ştiri, cu cele mai tari maşini, cu cele mai amuzante lucruri legate de maşini. Şi vă suntem datori pentru că, fără voi, toată pasiunea noastră pentru maşini s-ar pierde în eter.

O parte a redacţiei ProMotor, cei care vă enervează zi de zi, pe placul vostru

Vă lăsăm să treceţi în revistă şi celelalte dedicaţii către voi din partea marilor branduri auto din România, pentru că vă sunt adresate. Cum ar zice poetul: pentru că meritaţi! 🙂

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide